Koningsdag Haar met HairlustBekijk alle artikelen

Inspiratie voor jouw Koningsdag haar met oranje haaraccessoires

Koningsdag is dé dag in Nederland om helemaal voluit te gaan, de perfecte Koningsdag look kan niet oranje en niet gek genoeg! Om je Koningsdag look helemaal compleet te maken, kan je je haar natuurlijk niet vergeten. Oranje kleding is niet lastig te vinden, maar inspiratie voor speciaal Koningsdag haar kan wel lastig zijn. Maar geen zorgen! Hier vind je genoeg inspiratie voor het leukste Koningsdag haar.

Ben jij op zoek naar het perfecte Koningsdag kapsel? Oranje haaraccessoires kunnen je al een heel eind brengen voor die perfecte Koningsdag look! Om het jou makkelijk te maken hebben wij de leukste Koningsdag haren op een rijtje voor je gezet. Of je nu kort of lang haar hebt, er zit vast een haarstijl voor je bij die helemaal jouw stijl is!

Inhoud

Lang Koningsdag Haar

Lang haar biedt enorm veel opties voor een heel leuk Koningsdag kapsel. Check de leukste Koningsdag haren hieronder!

Bubble Ponytail

De nu populaire bubble ponytail maakt jouw oranje Koningsdag look helemaal af. Ook super leuk om te combineren met oranje haaraccessoires zoals de oranje Hold on Tight Hair Rings:

Bubble Braid

Je kunt deze leuke haarstijl ook als vlecht dragen in een bubble braid. Deze maak jouw rood, wit, blauwe outfit helemaal af.

Space Buns

Space buns zijn helemaal in en wij begrijpen wel waarom! Deze schattige knotjes zijn makkelijk te maken en zo is jouw Koningsdag look helemaal af. Wil je dat ze de hele dag blijven zitten? Gebruik dan een haarlak om je haar op z’n plek te houden, zoals bijvoorbeeld de Final Touch Hair Spray, of de Final Touch Hair Styling Stick om je babyhaartjes uit je gezicht te houden.

Half naar achter

Breng de bovenste laag van je haar naar achter om een vlechtje of knotje te vormen en voilà: een leuk Koningsdag kapsel! Voor deze feestelijke dag is het natuurlijk extra feestelijk om ook een vleugje oranje op je haar te spuiten voor een afgemaakte Koningsdag look:

Krullen Zonder Hitte

Wil je liever iets meer gevormde krullen en ook nog eens zonder al te veel moeite? Met de Bamboo Heatless Curls Kit creëer je gemakkelijk hitteloze krullen terwijl je slaapt voor een moeiteloos mooi Koningsdag kapsel! Draai je haar simpelweg de avond van tevoren om de bamboe haarband en wordt de volgende ochtend wakker met prachtige Koningsdag haren. Voor extra stevigheid, spray van te voren de Ocean Water Sea Salt Spray in je haren.

Gebruik je toch liever een krultang of andere warmtebron voor jouw feestelijke Koningsdag haar, denk er dan aan je haren te beschermen tegen hitte.

 

Kort of Middellang Koningsdag Haar

Invlechten

Vlecht je haar in bovenop je hoofd voor een stijlvol Koningsdag kapsel. Zo zorg je dat je haar de hele dag leuk blijft zitten en je er verder niet over na hoeft te denken.

Space Buns

De populaire space buns zijn niet alleen leuk voor lang haar, maar zeker ook voor korter haar! Met dit Koningsdag haar creëer je de perfecte edgy look.

Kleine Vlechtjes

Deze simpele, maar super schattige vlechtjes voegen net dat vleugje extra toe aan jouw Koningsdag kapsel. Maak ze vast met leuke oranje haarelastiekjes en je Koningsdag look is compleet!

Feestelijke Oranje Haaraccessoires

De aller makkelijkste manier om je haar om te toveren tot een waar Koningsdag kapsel is om oranje haaraccessoires toe te voegen. Zo is je haar in een handomdraai klaar voor een feestelijke dag.

Oranje Sjaaltje

Een oranje, satijnen sjaaltje is een van de meest multifunctionele oranje haaraccessoires die er is. Je kunt een zijden of satijnen sjaaltje op veel manieren in je haar stijlen, zoals bijvoorbeeld om een knotje of staart.

Of gezellig als oranje haar accessoire bij een half-updo!

Oranje Haarelastiekjes

Oranje haarelastiekjes maken jouw bubble pony tail of vlecht helemaal compleet en ready voor Koningsdag. De Hold on Tight Hair Rings zijn hier perfect voor. Dit zijn ultieme oranje haaraccessoires omdat je ze het hele jaar lang kan gebruiken en je kan ze mix-en-matchen voor een leuke, verrassende mix.

oranje haaraccessoires

Oranje Haar Klip

Een haar klip kan je overal bij helpen en een oranje haar klip kan jouw ultieme oranje haar accessoire zijn voor feestelijk Koningsdag haar. Stijl het zoals je wilt, half opgestoken, volledig opgestoken, of gebruik juist een kleine haar klip voor leuke oranje accenten in je haar. Zo tover je jouw haren binnen no-time om tot Koningsdag kapsel!

Hopelijk heb je in deze blog inspiratie kunnen opdoen voor jouw ideale Koningsdag haar. Of je nu gaat voor simpele oranje haaraccessoires, of juist een ingewikkeld Koningsdag kapsel, ik weet zeker dat jouw haar zal stralen! 

Ps. Vergeet je haren niet te beschermen tegen de felle lente zon wanneer je de hele dag buiten bent met Koningsdag! Ik raad je aan de Sun Defense Hair Mist hiervoor te gebruiken, een ultra hydraterende leave-in spray met natuurlijke UV-filter voor zonnebescherming van het haar.

Onze klanten zeggen

Uitstekend

4.2 van de 58.500+ reviews
op

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen
  • 20 Beste halflange kapsels: Van de halflange bob tot lob kapsels

    20 Beste halflange kapsels: van de halflange bob tot lob kapsels

  • De 15 beste korte dameskapsels: van pixie kapsels tot korte kapsels voor krullen

    De 15 beste korte dameskapsels: van pixie kapsels tot korte kapsels voor krullen

  • Kapsels voor lang haar: 10 trendy kapsels voor ieder haartype

    Kapsels voor lang haar: 10 trendy kapsels voor ieder haartype

  • Beste volume poeder: Alles wat je moet weten over haar volume poeder

    Beste volume poeder: Alles wat je moet weten over haar volume poeder

  • natuurlijk droogshampoo poeder

    Natuurlijk droogshampoo poeder: wat zijn de voordelen?

Bekijk alle artikelen